Over Revelja

Liefde voor paarden

Mijn naam is Femke Beurskens. Van jongs af aan ben ik altijd al in de weer met dieren en met name met paarden. Ik was vroeger altijd te vinden bij mijn verzorgpony in de stal of in de wei. Toen ik wat ouder was, werden al mijn vrije uurtjes besteedt bij de Manege in het dorp. Waar ik als gids toeristen te paard begeleide en op verschillende paarden uren lang door de bossen reed.

Op mijn 19de kwam mijn droom tot werkelijkheid en kocht ik mijn eerste eigen paard. Het meest bijzondere paard dat ik ooit ontmoet heb. Dit oersterke paard had de meest prachtige zachte energie, en maakte een diepe indruk op iedereen die met haar in contact kwam. Het was dit unieke paard dat mij liet inzien hoeveel wij mensen van paarden kunnen leren. In 2018 overleed ze, ze heette Revelja…

Passie voor de mens-dier relatie

Het effect dat dieren op mensen hebben, heeft mij altijd gefascineerd. Mijn studiekeuze is dan ook altijd gebaseerd geweest op het werken met mensen en dieren. Tijdens mijn HBO opleiding waarbij ik veel voor de klas stond, ontdekte ik dat mijn passie niet lag in het onderwijzen van mensen over dieren, maar juist in het individueel coachen van mensen met behulp van dieren. Vanaf dat moment ben ik mij gaan focussen op het coachen met paarden en heb ik de rest van de studie volledig ingericht op het coachen. Inmiddels heb ik al een heel aantal jaren ervaring opgedaan in het vak van paardencoaching. Sinds 2019 heb ik mijn eigen bedrijf “Revelja” opgestart.

Revelja staat voor persoonlijke ontwikkeling voor iedereen. Ik geloof dat van een mens nauw verbonden staan met het geluks-potentieel. Als iemand mag zijn wie hij is en kan groeien, dan kan hij kiezen voor zijn eigen geluk en mogelijk ook bijdragen aan het geluk van een ander. Zo hoop ik een domino effect te creëren dat leidt tot een gelukkigere samenleving.

Persoonlijke kwaliteiten

In het werk als coach komen mijn kwaliteiten sterk tot uiting. Ik ben van nature een rustig en empathisch persoon. Mijn gevoeligheid en zachtheid is mijn kracht in het coachen. Ik ben intuïtief, kan goed luisteren en hoor ook wat er niet gezegd wordt. Mijn rijke ervaring met paarden in combinatie met mijn sensitiviteit maakt dat ik een sterke connectie heb met de paarden waarmee ik werk. Het maakt mij heel blij als mensen na een coachingsessie bij Revelja naar huis gaan en iets nieuws over zichzelf geleerd hebben. Ik ben dankbaar dat ik als coach deel mag uitmaken van dit unieke ontwikkelingsproces, waarbij ik telkens weer bijzondere ontmoetingen, momenten en verbindingen mag waarnemen die plaatsvinden in contact met de paarden.

Ben je benieuwd of coaching iets voor jou is? Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Ervaringen