Onze paarden

De kudde en welzijn

Ik werk met een bijzondere kudde van twee jonge minipaarden en één robuust Huzule paard. De verschillende leeftijden en persoonlijkheden zorgen voor een unieke dynamiek tijdens het coachen. De diversiteit in de kudde biedt veel keuze mogelijkheid, om het juiste paard of paarden in te zetten met een coachsessie. Ik werk het liefst met de paarden in de wei waar ze mogelijkheid hebben om zelf aan te sluiten of afstand te nemen.

Welzijn van onze paarden staat ten alle tijden voorop. De coachingsessies die we doen vragen immers ook energie van de paarden.

Bij ons worden de paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier gehouden en krijgen ze kwalitatief goede voeding. Ze staan 24uur per dag buiten en zijn altijd samen met soortgenoten. Ze hebben mogelijkheden voor beschutting en hebben ten alle tijden toegang tot vers water, vitamine/mineralen likstenen en lekker hooi of gras om aan te knabbelen. Zoals het hoort. Tevens worden onze paarden regelmatig bekapt door de hoefsmid en krijgen ze jaarlijks een gezondheidscheck. Alles om er voor te zorgen dat ze zowel gezond als gelukkig zijn.

Wil jij graag een keer kennismaken met onze paarden?

Ervaringen

Sfeerbeelden