Coaching

Positieve verandering

Wil je beter begrijpen wie je bent en wat je wilt? Wil je meer uit het leven halen en effectiever je doelen bereiken? Dan is Coaching iets voor jou! Met Coaching gaan we toekomstgericht te werk en bekijken we mogelijke obstakels en hulpbronnen vanuit nieuwe perspectieven. 

Coaching is een vorm van begeleiding die zich richt op positieve verandering. Het geeft je helderheid, inzicht en een steuntje in de rug, zodat jij zelf je persoonlijke doelen kunt bereiken. Vanuit een positieve houding geef ik een voorzet die bij je past en van waaruit jij zelf de oplossing kan vinden.

 

Persoonlijke coaching

Bij Revelja bieden wij coaching aan zowel met de inzet van paarden als zonder. Iedere coachingsessie of traject wordt afgestemd op de persoon. Daardoor is elke sessie weer anders. Zo werkt de ene persoon met het paard aan een touw, de ander staat los in de wei en weer een ander wordt gecoacht van buiten de omheining of zonder paarden. De mate waarin er met de paarden gewerkt wordt, wordt bepaald door de behoefte van de persoon.
Coaching zonder paarden vindt plaats in onze gezellige coachruimte waar we aan de slag gaan met verschillende verhelderende oefeningen. Tevens kan coaching ook buiten plaatsvinden op onze unieke locatie in het beschermd dorpsgezicht Ronkenstein.

Herken je jezelf?

Ben je benieuwd of coaching iets voor jou is? Misschien herken je jezelf in één van bovenstaande situaties. Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Ervaringen